71 vjeçari sh konte me te afermen tone! Pasi e vr.ane me 7 pl.umba dy vellezerit thone cfare u beri taksisti gjate k arantines

Dy vëllezërit Sajmir dhe Arsil Shera, të cilët u vendosën në pra.nga nga ana e Policisë, si të dy.shuar për vr.asjen e taksistit Abdulla Budlla, dy ditë më parë në zonën e Fushë Prezës, e kanë pranuar aut.orësinë e kr.imit.

Ata janë shprehur që kanë te.ntuar ta zgjidhnin pro.blemin me të ndjerin, me të cilin ishin kon.liktuar dhe me fjalë apo fizikisht, por nuk kanë mundur dot.

Ata hedhin dy.shime se 71-vjeçari ka pasur lidhje int.ime me një të afërmen e tyre, nga e cila i kishin kërkuar të hiqte dorë. “Tentuam që ta zgjidhnim edhe më parë konf.liktin, i kishim kërkuar që të hi.qte dorë nga e afërmja jonë”, janë shprehur vëllezërit Shera.

Burime bëjnë me dije se 71 vjeçari ka pasur lidhje me gruan e një të afërmi të tij. Dy.shohet se në kohën kur vendi ka qenë në ka.rantinë, dhe gruan e tij e ka pasur në Itali te fëmijët, ai i ka vendosur dr.ogë në makinë djemve, të gruas me të cilën kishte marrëdh.ënie in.time, në mënyrë që ata ti arr.estonte policia.

Thuhet se shumë persona në fshat e dinin për lidhjen që i moshuari kishte, dhe kjo ka sjellë edhe zbardhjen e shpejtë të ngjarjes nga ana e Policisë.

Budlla punonte si taksist në zonën pranë Rinasit në Tiranë, kur u v.ra me 7 plu.mba pasditen e së martës, ndërsa në vendin e ngjarjes nuk u gjetën gëzhoja nga ana e grupit hetimor.

Vi.ktima ishte babai i 3 djemve dy prej të cilëve jetojnë në Itali ndërsa tjetri punon taksist pranë Aeroportit të Rinasit. 71-vjeçari po qëndronte në vendin e zakonshëm pranë taksisë, kur një automjet në lëvizje që lloi në drejtim të tij me br.eshëri ka.llas.hnikovi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*