A duhet te rifutet Shqipëria ne karantine per te sh petuar ? Mjeku jep këshillën që duhet ta lexojnë të gjithë

Për mjekun Alban Beltoja në Shqipëri nuk duhet rikthyer karantina.

Ai tha se duhet vetëm të ruajmë masat e rekomanduara, në mënyrë që të ndërpritet përhapja e virusit

“Tashmë që njihen masat dhe me eksperiencën tonë, e quaj mbylljen një gjë jo të duhur. Duhet vetëm të ruajmë masat e rekomanduara, në mënyrë që të ndërpritet përhapja e virusit. Nuk ka nevojë që të bllokohet komplet jeta”, tha ai për Ora News.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*