‘A është normale të jesh e vi rgjër 19 vjeç’ befason me përgjigjet Dojna Mema

Janë të shpeshta intervistat që moderatorja e njohur Dojna Mema organizon me ndjekësit e saj.

Dhe kësaj herë ajo e ka nisur vetë gjysmën e pyetjes: ‘A është normale që …’ duke i lënë ndjekësit e saj ta plotësojnë.

“A është normale të jesh e vi rgjër 19 vjeç?”, ka pyetur një ndjekëse dhe Dojna nuk është kursyer me përgjigjen.

Sipas moderatores, nuk është normale që ka njerëz akoma që pyesin për vi rgjërinë dhe aq me tëpër nga vajzat.

“Një herë e mirë”, ka shkruar Dojna, “Një cipë nuk përcakton sa vajzë e mirë, e përdalë apo e prapambetur je. Nuk tregon asgjë për ty, por tregon gjithçka për dikë që ta vë në dukje apo ta bën si pyetje!”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*