Ah i mj.eri djalë, familja shkodrane hap dyert e m.ortit. Shoku nuk donte, gjithçka ndodhi sepse

Kjo eshte ar.ma e modifikuar me te cilen Stjuart Smakaj vr.au shokun e tij, Gledis Kraja mbremjen e djeshme ne Shkodër.

Policia ka arritur ta pr.angose sot, disa ore pas arr.atise autorin e dy.shuar.

Sipas bluve, vr.asja e 23-vjeçarit ishte aks.ide.ntale, pasi autori kishte tjeter sh.enj.ester.

“Ky shtetas gjatë një kon.flikti të çastit ka tentuar të v.rasë me ar.më zj.arri shtetasin D. H., ku si pasojë aks.ide.ntalisht ka ngelur i pl.agosur rëndë shtetasi Gledis Kraja, 23 vjeç banues në lagjen “Perash”, Shkodër, i cili më pas ka ndërruar jetë në Spitalin Rajonal Shkodër.

Në cilësinë e provës materiale janë seku.estruar ar.ma 18 gëzhoja të qitura nga kjo ar.më zj.arri , automjetet të cilat janë të palëve në ko.nflikt, si dhe vijon puna intensive për dokumentimin ligjor të kësaj ngjarjeje”, tha Policia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*