Ak sident tr agjik në Itali, h umb jetën shqiptarja, nënë e tre fëmijëve

Një aksident tr agjik ka ndodhur rreth orës 12:30 në unazën e Vignolas në Itali, ku fatke qësisht humbi jetën një shqiptare.

Sipas medias italiane, Violeta Caka, 47 vjeç banonte në Marano të Napolit, e cila po udhëtonte me një makinë e po përpiqej që të ndalonte në një pikë karburanti. Në atë moment, një automjet tjetër drejtuar nga një 42-vjeçar e përp lasi, duke nxjerrë makinën e saj në korsinë e kundërt, duke u go ditur nga një Fiat Punto.

Në aksi dentin me tre makina, njëra prej tyre u nda në dy pjesë. 118 persona t shëndetit nuk arritën të bënin asgjë për gruan, nënë e tre fëmijëve. Të tre automjetet e përfshira në ak sident janë sek uestruar nga policia dhe hetimet gjithashtu janë duke u zhvilluar mbi personat e përfshirë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*