Ardi Veliut ‘pendohet si dreqi’, mamaja e 15-vjeçarit të dh.unuar i bën ‘gjë.mën’, Drejtori i Policisë merr lajmin e papritur

Pak javë më parë një video e rëndë u transmetua në media, ku disa policë në Tiranë dhu nonin të miturin sepse kishte shkelur rregullat e vendosura nga qeveria për parandalimin e pandemisë së COVID-19. Pak më parë mësohet se Zaida Çela, nëna e 15 vjeçarit të dhu nuar nga policia ka dorëzuar kërkesë padi në Gjykatën e Tiranës ndaj Drejtorit të Policisë së Shtetit Ardi Veliu

Objekti i padisë është shpërblim dëm–jo pasuror shkaktuar paditëses nga c ënimi i nderit dhe dinjitetit dhe publikimit të të dhënave personale në masën 1 milionë lekë.

Po kështu i kërkohet palës së paditur të publikojë vendimin e gjykatës në të gjithë mediet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*