Dhi.mbje e lot në familjen e tij, këngëtari i madh shqiptar njofton vd.ekjen e rende ne familje

Zija ka rene edhe ne familjen e këngëtarit te njohur Sabri Fejzullahu. Ai njoftoi se vëllai i tij, Shefki Fejzullahu ka ndërr uar jetë.

Këngëtari postoi një foto duke përqafuar vëllain e tij të ndjerë dhe i dedikoi fjalët prekëse.

“Shkove shpejtë abej! Do të më mungosh shumë. Të Zotit jemi, tek ai do të kthehemi! Shpirti yt u bëftë dritë,”- shkroi Sabri Fejzullahu.

Gjithashtu edhe këngëtari, Ermal Fejzullahu shprehu ngushëllimet për humbjen e xhaxhit të tij në një postim në Instagram.

“U prehsh në paqe xhaxhai im, Shefki Fejzullahu,”- shkroi ai.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*