‘Babai e dinte’, vr.asja e Azem Hajdarit, vajza Rudina tregon si e mori vesh! Pse tha “amanet femijet’! Cfare fr.ike kishte?

Deputetja Rudina Hajdari në një rrëfim për emisionin “N’Konak” ka treguar detaje nga e shkuara e saj dhe jeta me të atin, deputet të Partisë Demokratike. E pyetur sesi e përjetoi lajmin e vr.asjes të së atit, Hajdari tha se ajo periudhë ka qënë tejet e vështirë për të megjithatë familja e saj ia doli që ta kthente dh.imbjen në forcë.

Ndërsa sa i përket drejtësisë, ajo u shpreh se “ambicja” e saj politike ishte ha.kmarrja më e mirë për të gjithë kundërshtarët e të atit.

PJESË NGA INTERVISTA:

Rudina Hajdari: Jemi munduar që ta kthenim dhi.mbjen në forcë. Kur ika në Amerikë doja që ai të ishte krenar për mua. Më ka frymëzuar shumë. Edhe të rikthehem në Shqipëri që të jap kontributin tim në vend.

Pyetje: Pse nuk kishte drejtësi për vr.asjen e babait tuaj?

Rudina Hajdari: Padrejtësia ka ekzistuar për një kohë shumë të gjatë. Babai e dinte sa rr.ezik i ka.nosej. Nuk donte që ne të merreshim më këtë çështje. Në intervista thoshte ‘am.anet fëmijët’ se e dinte që ne do ta vazhdonim rrugën e tij. Dhe unë këto fjalë i kam vathë në vesh. Kam menduar të merrem me këto gjëra që ai donte t’i çonte para. Për mua kjo është “ha.kmarrja” më e bukur.

Pyetje: A pret një epilog?

Rudina Hajdari: Pres që në Shqipëri të ketë drejtësi. Po bëjmë reformën në drejtësi, nuk ka qënë perfekt por ka qënë i mbikqyrur nga SHBA dhe BE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*