Bashkimi Europian urdheron arr estime pushtetarësh, vjen paralajmërimi për Shqipërinë

Ambasadori i Bashkimit Europian në Tiranë, Luigi Soreca ka dhënë një mesazh të fortë në 28 vjetorin e vr asjes nga maf ia të gjykatësit Giovani Falcone.

Ai shprehet se ndëshkimi i korrupsionit politik dhe i krimeve elektorale janë parakusht për integrimin e Shqipërisë në BE.

“Ndëshkimi i korrupsionit politik dhe i kr imeve elektorale të pushtetarëve në bashkëpunim me kr imin e organizuar, janë parakusht për integrimin e Shqipërisë në BE”, thuhet më tej.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*