C.menduri, i merrte…/ Arre.stohet Alfred Lusha, ha.jduti i tme.rrshëm i pulave! ja cfare ndodhi

Prej momentit kur në krye të ministrisë së Brendshme ka ardhur Sandër Lleshaj, kr.imi dhe dr.oga kanë lulëzuar në vend. Duket se nën urdhërat e tij policia e shtetit ka shkuar drejt degradimit të plotë.

Trumpetohet lart e poshtë për arritjet e tyre me video për gj.obëvënie ndaj qytetarëve ndërsa nga ana tjetër janë pikërisht policët e Lleshit që filmohen duke hedhur valle në dasma duke mos kryer detyrën.

Po ashtu de.noncime për policinë e shtetit kanë ardhur përmes video-skandaleve për nga.cmim s.eksual ku punonjës policie shfaqen duke abu.zuar me detyrën apo edhe momente aktesh të dhu.nshme kur policia ngre dorë pa arsye mbi qytetarët.

Në një situatë të tillë kur në vend lulëzojnë at.entatet dhe pë.rpl.asjet mes ba.ndave, ku s’kanë fu.nd aks.identet rrugore apo personat e kapur me parcela dr.oge, Lleshi dhe policët e tij e kanë mendjen të kapin Alfred Lushën, haj.dutin e tme.rrshëm të pulave.

Fotot e arr.estimit të këtij shtetasi kanë mbërritur në redaksinë e JOQ Albania ndërsa duket se Lusha po pra.ngoset nga një punonjës policie në ambientet e pa.rab.urgimit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*