C.menduri në Francë/ Mësuesit i p.resin kokën në mes të rrugës! Policia ekz.ekuton vr.asësin

Një ngjarje e r.ëndë u regjistrua pasditen e kësaj të premte ( 16 tetor) në kryeqytetin e Francës, Paris.

Një person g.oditi një mësues me th.ikë në mes të rrugës dhe më pas i p.reu kokën e u largua me vrap nga aty. Ngjarja ndodhi rreth orës 17:00 me orën lokale pranë një shkolle në veriperëndim të Parisit.

Policia u vendos menjëherë në ndjekje të tij ku më pas e ndaluan në një lagje pranë vendit të ngjarjes. Fillimisht efektivët i bën thirrje atij të do.rëzohej por më pas e që.llluan me ar.më duke e lënë të vd.ekur në vend.

Dyshohet se ky su.lm është te.rrorist, por autoritetet po vijojnë ende hetimet.

Sipas BBC, mësuesi u tregonte studentëve të tij karikatura të profetit Muhamed, ndaj kjo ka bërë policinë që të dy.shojë mbi një su.lm te.rrorist.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*