C.menduri ne Tirane/ 65-vjeçari ab.uzon se.ksualisht me 15-vjeçaren, dhe pastaj ua dergon tre të rinjve

Një ngjarje e rëndë është shënuar së fundmi në Tiranë. Mësohet se një 65-vjeçar ka abu.zuar se.ksualisht me dhu.në me një 15-vjeçare.

Pas ab.uzimit ai e ka filmuar atë dhe videon ia ka shpërndarë tre të rinjve.

Pas marrjes së kësaj video, të rinjtë e kanë shan.tazhuar vajzën dhe kanë kryer marrëdh.ënie se.ksuale me dh.unë me të.

Ndaj tyre është marrë masa e arr.estit.

Njoftimi i policisë:

Specialitët për Hetimin e Kr.imit pas informacionit të marrë se një shtetas, 65 vjeç, kishte abu.zuar sek.sualisht me dhu.ne më një të mitur 15-vjeçe, organizuan punën për identifikimin e personit dhe zbardhjen e ngjarjes.

Si rezultat i veprimeve të shpejta profesionale dhe hetimore u bë e mundur kapja dhe shoqërimi në ambientet e Policisë, i 65-vjeçarit A.D.

Nga veprimet hetimore rezultoi se ky shtetas kishte abu.zuar se.ksualisht me dh.unë me të miturën dhe pas ab.uzimit i kishte bërë video int.ime. Këto video ua kishte dhenë tre shtetasve, konkretisht K.P., 20 vjeç, R.O., 16 vjeç dhe F. B., 15 vjeç, të cilët në bashkëpunim me njëri-tjetrin, nën kërcë.nimin e publikimit të videos, kanë kryer marrëdh.ënie se.ksuale me dhu.në me të miturën.

Më pas ata kanë bërë video in.time që t’ua shpërndanin personave të tjerë. Me ndërhyrjen e Policisë Kri.minale u parandalua ky veprim kr.iminal.

Në dhomën e intervistimit të të miturve dhe në prezencë të nënës, psikologes dhe avokates, specialistët për Hetimin e Kr.imeve nën drejtimin e Prokurorit, kanë administruar dëshminë e vajzës dhe të gjitha provat që implikojnë shtetasit e lartpërmendur. Gjithashtu është bërë e mundur të sekuestrohen në cilësinë e provës materiale dhe dy telefona celular në të cilët ndodheshin videot.

Në përfundim të veprimeve të para hetimore u bë arr.estimi i shtetasve A.D., K.P., R.O. dhe F.B., për veprat penale “Marrëdh.ënie se.ksuale ose homosek.suale me të mitur”, ”Marrëdhënie se.ksuale ose homose.ksuale me dhu.në me të mitur të moshës 14 deri në 18 vjeç”, “Shtytja e të miturëve në kr.im” dhe “Vepra të tu.rpshme”, të gjitha kryer në bashkëpunim.

Në bashkëpunim me Prokurorinë po vijon puna për të verifikuar nëse ka persona të tjerë të implikuar në këtë rast të abu.zimit se.ksual me dhu.në me të mitur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*