C.udira ne shqiperi! I nga.cmonte vajzën e mi.tur, babai i bën gj.ëmën djalit të lagjes, por e p.ësojnë të dy

Një ngjarje e papre.cedentë është regjistruar në qytetin e Elbasanit. Luka Haxhiu 18 vjeç është vënë në pr.anga pasi për.ndiqte dhe dhu.nonte ish-të dashurën 14-vjeçare.

Me të marrë vesh të ngjarjes, babai i të mi.turës Astrit Kushi 49 vjeç, ka dhu.nuar Haxhiun sëbashku me mikun e tij me iniciale G.Sh 46 vjeç dhe të birin 20-vjeçar.

Tre personat e kanë mbajtur 18-vjeçarin për disa orë në automjet.

Kushi është vënë në pr.anga, ndërsa i biri dhe miku i tij janë shpallur në kërkim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*