Çfarë do te bëje nëse një mashkull të l.ëndon vajzën? Blendi Fevziu i lë të gjithë pa fjalë

Ai është një nga gazetarët më të njohur në Shqipëri, por jo vetëm.

Përpos një pasurie të shëndetshme, Blendi ka edhe një familje të shëndetshme.

Ai ka treguar se është edhe një baba shumë i përkushtuar dhe që ka një marrëdhënie të shkëlqyer me dy vajzat e tij, Mishelin dhe Alisin.

Në një intervistë ekskluzive për “Bordo”, Blendi ka treguar se nuk është një baba xheloz dhe se vajza e madhe nuk flet me të për çështjet e zemrës dhe as ai nuk e pyet.

I pyetur se çfarë do të bënte nëse vajza do t’i rrëfente se një djalë e kalënduar, Blendi u përgjigj: “Besoj do t’i sugjeroja që të mësohet t’i përballë vetë situatat e saj në jetë dhe mbi të gjitha, të mos ju qahet dhe të mos presë zgjidhje nga të tjerët”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*