Çfarë do të ndodhë me kor onavirusin në fund të shtatorit? Alfred Cako sapo na tr.onditi

Kons.piracionisti Alfred Cako ka dalë me një tjetër postim në rrjetion social Facebook me një tjetër teori, në lidhje me pand.eminë e Covid 19.

Cako, thekson se COVID është një plan për të zhd.ukur popullsinë e bardhë të Perëndimit.

Postimi i Cakos

Cfare do te ndodhe ne fund te shtatorit?

Ashtu sic ju kam thene qysh ne qershor, me sa po shoh, pas 1 muaji do filloje Karantina nr. 2, nese popujt nuk do te ngrihen ne protesta fuqishem.

Dyqanet do synohet te lihen bosh; do ndalohet levizja e lire; va.ksina do te behet me de.tyrim; ne Perendim qeverite jane antipopullore dhe pro Kabales.

Do tentohet te va.ksinohet me dh.une gjithe Perendimi dhe sidomos ato vende ku raca e bardhe eshte shumice; te ra.fshohet ekonomia e botes, te dem.tohet shendeti i perendimoreve; pastaj do te shkojme drejt mikrocipimit; keto jane planet e Kabales; udheheqesit tane dhe liderat shpirterore jane gura shahu te Kabales.

Ne vit vd.esin rreth 60 miljon njerez; nga KV19 kane vd.ekur, me gjithe ekzagjerimet e shumefishuara ne numra, rreth 600 mije njerez ose 1% e tyre; pra keto masa jane te pajustifikuara.

Ketu tek ne, kjo Manastirliu ka filluar te behet arogante dhe bashke me disa rilindas po nga.cmojne arushen e dremitur; kjo mendjelehte, qe flet gjithe siguri, po kerkon te marre vendime mbi trupat tane!!!

Nese arusha do eg.ersohet, keta mo.nstra duhet te gjejne vrime ku te futen.

Njerez, jo teste! Mos shkoni ne spitale per ceshtje te vogla! Kurojuni ne shtepite tuaja larg spitaleve ku jane vendosur antenat 5G, ku oksigjeni dem.tohet dhe nuk furnizon natyrshem mushkerite tuaja me hemoglobine!

Jo int.ubim!

Edi Rama, mos nxirr ligje antipopullore me Parlamentin jolegjitim per Karantine nr.2!

Manastirliu, kij kujdes, tash te duket vetja gjigande ne kurriz te strucit, por po u rezove qe aty, do biesh keq!

Njerez, merrni masa te reagoni se de.mtimi nga va.ksinat do te jete i pariparueshem.

Ju kemi thene prej shume vitesh hapat e axhendes se Fondacionit Rockefeler dhe Klubit te Romes: Plandemi- Karantine- Maske (mbyllje e gojes dhe lirive te humanodoidit) – Kar.antine nr.2; 2-3 Va.ksina – Mikrocip pas 4-5 vjetesh tek ata qe do te mbetin gjalle.

Nga 1 miliard Perendimi mund te pakesohet 70-80%; shume njerez nuk na kane besuar; ka ende nje pjese qe nuk na beson kur axhenda eshte realizuar 40%;

Bejini screenshot postimit per ta ripostuar nese Policia e Mendimit te Rilindasve e heq;

A do te beheni edhe ju gati per protesta si ne Perendim kunder Karantines nr. 2 dhe la.ksines me de.tyrim, ne mbeshtetje te Levizjes Sovrani dhe Levizjes No V.ax by Force Albania?

Vala e pare e god.itjes se Kabales mund te ndalet me 4 nendor pas fitores se D.Trump ne Usa dhe ne rast te ndonje menxyre nga lu.fta ne Mesdheun Lindor qe mund te kete efekte kat.astrofike te paimagjinueshme mbi popujt e ketyre rajoneve, por qe mund ta shtyje planin per V.aksinim me force.

Sa do te deshiroja te isha i ga.buar kete radhe.

Por Uraganin e popujve s’ka force ta ndale!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*