Çfarë po ndodh te Infektivi ne Tirane? Britma dhe të qara, mësohet se ka vdekur

Një lajm i rëndë ka ardhur nga Infektivi. Mësohet se pak më parë ka ndë rruar jetë një 70-vjeçar nga COVID-19.

Kjo është vik tima e 34-të në Shqipëri nga virusi i rëndë, që nga mesi i muajit mars, kur u identifikua rasti i parë pozitiv me koronavirus.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*