Cmende grekët, televizioni kombëtar ngre al.armin për zhvillimin e madh në Shqipëri

Televizioni kombëtar grek “ANT 1” i ka quajtur pro vokime ceremonitë e mbajtura në Shqipëri në për të kujtuar 76-vjetorin e gen ocidit grek në Çamëri.

Duke transmetuar një deklaratë të kreut të PDIU të transmetuar në ABC Neës, televizioni grek thotë se çamët kanë kërkuar dëbimin e grekëve të Epirit të Veriut, si dhe aneksimin e territoreve greke.

Ata kanë ndarë edhe foto nga ajo që u quajt Java Çame, duke i quajtur pro vokim për palën greke.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*