Covid19/ Alfred Cako pl.as bo.mb.ën nga Italia, ja kur futet serish Shqipëria në karantinë

Kons.pirac.ionisti i njohur shqiptar, Alfred Cako, mbahet për deklaratat e tij bo.mb.ë në lidhje me pan.deminë.

Së fundmi, përmes një postimi në rrjetet sociale, teksa publikon një lajm ku disa mjekë italianë deklarojnë se Covid 19 nuk ekz.iston, ai shprehet se e gjithë Europa dhe bota po shkon drejt një mbylljeje të dytë në datën 28 Tetor. Cako shprehet se njerëzit po vr.iten nga vetë mjekët, ndërsa shton se vendosja e maskave në rrugë është një plan botëror që s’ka lidhje me sëm.undjen.

Ja postimi i Cakos:

Po tani cfare do me thone gjithe trushpelaret qe me kane su.lmuar te ge.njyer nga Opinioni i Fevzo tru.shp.elarit dhe emisioni Me Rudinen? Po ata gallofet qe dje kur Shqiperia hapej dhe une parashikoja ma.sken me de.tyrim dhe mbylljen ne vjeshte ata me su.lmonin dhe sot keta maskarenj perseri me su.lmojne e hiqen sikur une nuk kisha thene ndonje parashikim te madh sepse, sipas tyre, ne gjithe kete semu.ndje te eger, nuk do vendosej pre.zervativ me de.tyrim por maska.

Ata perseri nuk e kuptojne se para dt. 28 tetor ne Shqiperi dhe Evrope ka mbyllje. Por pasi te filloje mbyllja keta qe e kundershtojne sot si mundesi do te thone hipokrizine e radhes duke thene, “E po, normal, mbas gjithe ketyre rasteve dhe vd.ekjeve te medha, kjo do te ndodhte! Cfare ka gjetur ky njeri?!”

Cdo thone pas ketij materjali nga top nivelet italiane ku behet nje l.ufte e rafinuar mes te bardheve dhe fisnikerise se zeze te orsineve, aldobradineve, kolonave, pallavacineve, etj.?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*