“Çunat shqiptarë kane dy vite..”, Artan Hoxha jep detajet rreth aplikacionit që ‘fsheh’ sek.retet më të mëdha të k.rimit dhe paralajmëron: Vazhdon…(Foto)

Gazetari investigativ, Artan Hoxha teksa publikon një artikull të Daily Expressn shkruan për një program shumë të sigurt të quajtur EncroChat të cilin e përdorin bosat e kr.imit. Hoxha shprehet se në momentin kur ndërhynë shërbimet policore franceze, holandeze dhe britanike, bosat shqiptarë të kr.imit kishin dy vite që e kishim bërë pjesë të punës së tyre. Hoxha e mbyll statusin e tij duke paralajmëruar: “Kampionati vazhdon…”.

Postimi i Artan Hoxhës

DAILY EXPRESS …..16 gusht 2020.

By Jon Austin

Kur sherbimet policore franceze, holandeze dhe britanike, thyen dy muaj me pare, programin e kriptuar EncroChat, per te go.ditur kr.imin e organizuar dhe na.rkot.rafikun, …
.
shqiptaret(çunat e top-listes), thjesht kishin dy vite, qe po perdornin nje komunikim te kriptuar shume me te sigurt…

Kampionati vazhdon…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*