Del jashtë k.ontrollit koronavirusi ne Shqiperi! Sot raste te c.mendura, preket rende spitali, ja qyteti dhe kush eshte lajmi i mire

Vazhdon të jetë shqetësues numri i rasteve të reja me koronavirus në Shqipëri. MSH raporton se janë zbuluar 26 raste të reja me Covid 19 të gjitha në Tiranë, brenda personelit shëndetsor në shërbimin e mjekësisë interne. Në këtë shërbim, një ditë më parë u zbulua një vatër e nxehtë e përhapjes së virusit me 13 raste me Covid 19 tek personeli shëndetsor i interneve.

Mësohet se janë rreth 8 pacientë gjithashtu të prekur nga koronavirusi. Pacienti zero me COVID-19 në këtë shërbim është një infermiere. Ajo u infe ktua me COVID-19, dhe ishte e shtruar prej 4 ditësh në shërbimin infektiv.

Deri më tani, MSH ka konfirmuar se janë të prekur me COVID-19 1050 persona në të gjithë vendin, 33 viktima, 800 të shëruar. Lajmi i mirë është se tashmë, rastet e reja me COVID-19 nuk janë ala rmante.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*