Del ne drite fakti tro nditës nga autopsia e George Floyd, autoritetet e SHBA vihen në al arm

Sipas mjekëve që kryen autopsinë e afro-amerikanit George Floyd, viktima ka qenë i inf ektuar nga koronavirusi, por inf ektimi nuk ka patur asnjë lidhje me shkaqet e vd ekjes.

Dokumenti prej 20 faqesh i lëshuar nga Zyra e Ekzaminuesit Mjekësor të Qarkut Hennepin thotë se një test në 3 Prill Floyd rezultoi pozitiv për kodin gjenetik të virusit, ose ARN-në.

Për shkak se ajo ARN mund të mbetet në trupin e dikujt për javë të tëra pasi sëm undja është zhd ukur, një test i dytë doli pozitiv pas vd ekjes së tij, ndërsa mjekët thonë se ai ishte asimptomatik.

Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve tha që një test ARN pozitiv nuk do të thotë se vir usi është inf ektiv.

Edne nuk dihet nëse ofecerët që e arr estuan dhe kontaktet e të ndjerit do të testohen për koronavirus, por autoritetet tashmë janë vënë në ala rm.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*