Del telefonata mes babait dhe vajzës në Maliq: Është ndjenjë, s’e komandoj dot, ta bejme vetëm 1 herë dhe do ndihesh mirë! (Video)

Është zbardhur biseda telefonike e regjistruar me audio mes babait dhe vajzës së tij 18 vjeçare ku ai i kërkon marrëdh.ënie sé.ksuale ndërsa veprimin e tij ská.ndaloz e justifikon me argumentin se e udhëheqin ndjenjat.

Në përgjimet e zbardhura, i ati 37 vjeç i kërkon të kryejnë marrëdh.ënie sé.ksuale të bijës 18 vjeçe.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Vloçisht të Maliqit, ndërsa në përgjimet tr.ónditëse, i ati i thotë të bijës se nuk i komandon dot ndjenjat për të dhe se askush nuk do ta marrë vesh, nëse ndodh gjë.

Babai: Vetëm 1 here, do ndihesh mirë.

Vajza: Ti je babai im.

Babai: Dakord që jam babai yt, po kjo eshte ndjenje.

Vajza: Neser flasim.

Babai: E di me babi e di, flasim kur të duash, por këto janë ndjena, ndjenjat nuk komandohen.

Vajza: Ndjenjat do ti komandosh aty ku duhen jo aty ku nk duhen.

Babai: …..

Vajza: Nuk duhet te flasësh me mua për budallëqe.

Babai: Jo nuk është nuk është gjë e zotit ajo.

Vajza: Edhe clidhje ka me mua?

Babai: Jo nuk ka lidhje, por që ta dish.

Vajza: Mos fol budallëqe ik fli gjumë.

Babai: Vetëm një herë.

Vajza: Po ti je babai im.

Babai: E di, por është ndjenjë.

Vajza: Je në vete o ba, po më ke evlat, je në terezi?

Babai: Ndjenjat nk komandohen, pastaj kush do e marrë vesh?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*