Dergohet me urgj encë ne Turqi nga koronavirusi! Ja lajmi i m adh per deputetin shqiptar

Lajm shumë i mirë i dhënë nga deputeti i Opozitës Parlamentare Enver Roshi. Ai ka njoftuar se është shëruar nga Covid-19, pas dërgimit në Turqi për një mjekim më të specializuar.

Ai shpreh mirënjohjen për stafin mjekësor të spitalit ku u trajtua në Turqi. “Nuk gjej fjalë për të shprehur mirënjohjen për kujdesin dhe trajtimin mjekësor, ndjehem shumë i emocionuar. Qënia mjek dhe profesor në fakultetin e mjekësisë por njëkohësisht dhe në politikë më bën ta shoh më gjerë jetën tashmë jo vetëm si njeri i thjeshtë por edhe si mjek. Unë pata fatin që të shpëtoj nga Covid në spitalin tuaj, nuk gjej fjalë për të shprehur mirënjohjen për cilësinë e trajtimit,”– shkruan Roshi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*