Detaje te dhim.bshme/ Kjo është 17-vjeçarja që u mb yt në Velipojë me motor uji, shoku i saj e la te vd.iste ne det

Kjo që shikoni në foto është 17-vjeçarja, Enisa Doda e cila u gjet mb ytur ditën e djeshme në plazhin e Velipojës në Shkodër. Vajza nga Burreli kishte shkuar për pushime në Velipojë, por nuk mundi të dilte e gja llë nga deti.

Ajo bashkë me 24-vjeçarin, Indrit Bajraktari, të cilin e njohu në plazh u futën në det me motor uji. I riu doli në breg 2 orë e gjysmë më vonë, por nuk kishte me vete as motorin e ujit dhe as vajzën.

Ai u tha pronarëve të motorit të ujit, se e kishte nxjerrë vajzën në breg dhe e kishte marrë xhaxhai i saj.

Ndërkohë sit, 24-vjeçario është arre stuar nga Policia, pasi dy shohet se ka lënë vajzën që të mby tej në det. Para oficerëve, ai ka deklaruar se e vajza rrëshqiti nga motori i ujit dhe nuk e mban mend mirë se çfarë ka ndodhur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*