“Djali u mundua të shp ëtojë nënën por…”, flet i mb ijetuari i tm errit së Himarës: ‘Erdhi ciklon i fr ikshem, e mbajti nenen por

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Himarë, ku 4 anëtarët e një familjeje që kishin shkuar të mblidhnin rrjetet u bllokuan në det. Ndërsa 3 prej tyre u shpëtuan, fatk eqësisht gruaja u gjet e mb ytur nje milje larg nga vendi ku u mb yt varka.

Ngjarja ka ndodhur, pasi një stuhi ka go ditur bregdetin shqiptar. Një nga të shpëtuarit Fatjon Resulaj ka rrëfyer për Neës 24 momentet e ferrit.

“U nisa në 6.00 sot nga Moli i Himarës. Ishte fillimisht koha e mirë, ndërsa për 10 minuta u bë ciklon me shi dhe përmb ysi varkën. Ne e pamë nga larg dhe ishte vonë. Ishim katër vetë. Ishte shoku im së bashku me djalin dhe nusen e tij.

Pasi u përmb ys anija, ne u mbajtëm tek anija fort. Djali u përpoq që të shpëtojë nënën, edhe ne, por situata ishte e rëndë shumë. Kemi bërë 5 kilometra rrugë dhe donim që ta shpëtonim, por ishte shumë e vështirë, mund të na rr ëmbente rryma edhe neve”, tha i mbi jetuari Resulaj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*