“Do ndalohen menjehere…”. Drejtori i Policisë ben njoftimin Bo.mbë për të gjithë

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Ardi Veliu duke parë numrin në rritje të personave të infektuar nga covid, ka dalë sot urgjent dhe u ka dhënë urdhër komisariateve të marrin masa. Ai ka kërkuar nga çdo komisariat nga një listë për zonat e tyre të personave që janë pozitivë me koronavirus, duke shtuar se është detyra e policëve të kontrollojnë nëse ata po zbatojnë vetëizolimin apo jo.

Drejtori i policisë kërkon zbatimin e masave anti-Covid të Task Forcës si dhe ka dhënë urdhër që të ndalohen kategorikisht tubimet, të kontrollohen ambientet e shërbimit në bare, në restorante e të mos lejohet shërbimi në ambientet e brendshme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*