Do perloteni/ Dhëndri u sëmur para dasmës me COVID-19, nusja shkon në spital me vello dhe e ‘ngre nga vd.ekja’

Grace Leimann dhe Carlos Muniz, çifti nga Texasi në SHBA, kishin datën e martesës në mes të korrikut. Por, dhëndri u inf ektua me COVID-19 dhe gjendja e tij u përkeqësua duke ia pamundësuar martesën.

Gjendja e Carlos vetëm sa po përkeqësohej në spital dhe më pas u desh të transferohej në reanimacion. E fejuara e tij, Grace ishte konsultuar me një nga mjekët e spitalit për t’i bërë atij be fasinë e jetës.

Grace veshi fustanin e nusërisë dhe në koordinim me mjekun kujdestar vendosi të futej në dhomën e të dashurit. Atij i kishte përgatitur një kostum montazh duke ia vënë mbi shtrat.

Familjarët e Carlos ishin të ftuarit e vetëm në këtë ceremoni mbresëlënëse. Ajo iu afrua të dashurit tek shtrati në spital duke mos i lejuar të flasë por duke i konfirmuar se janë të martuar që nga ai moment.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*