Donte ta kenaqte të dashurin me foton s*ksi, por ky detaj e fë.lliqi komplet me të dashurin

Është normale që shumë çifte, të cilët për rrethana të ndryshme duhet të largohen për një kohë të caktuar nga njëri-tjetri, të kërkojnë një mënyrë për të pasur kontakt me “të gjitha shqisat”.

Sot me avancimin e aplikacioneve te komunikim shumë çifte janë në komunikim të përditshëm edhe vizual, duke marrë pamje disi më “të nxehta”.

Dhe këtë bëri edhe kjo vajzë, e cila donte t’i tregonte të dashurit të saj një foto me rroba se.ksi, teksa ai ishte larg për arsye pune.

Imazhi në pamje të parë duket krejt norma, por problemi erdhi kur djali e shikoi foton me më shumë vëmendje dhe vuri re një palë atlete meshkujsh në dhomë që padyshim nuk ishin të tijat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*