50-vjeçari shkodran flet nga Infektivi: Është sëmundje e tm.errshme, po v.uaj

Ky 50-vjeçar është një prej 82 pacientëve të shtruar në spitalin inf ektiv në Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza, i cili prej dy javësh po lu fton me koronavirusin.

“Është një sëmundje e tm errshme. Është shumë e tm errshme, unë po vu aj shumë”.

Pacienti nga Shkodra nuk ka sëmundje të tjera bashkëshoqëruese. Në ditët e para të sëm undjes ai thotë se nuk mbushej dot me frymë. Madje edhe tani në spital ende nuk e ka rikuperuar plotësisht veten. “Është në së mundje që të merr frymën. Respektoni rregullat, ruani veten, ruani familjen dhe shoqërinë”.

Sipas bluzave të bardha në pavionin inf ektiv po marrin ndihmë mjekësore edhe të rinj të moshës 30 vjeç. Shumica e të shtruarve janë të moshës 50-60 vjec dhe paraqiten me të njëjtat simptoma të rënda si në fillim të pandemisë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*