N.ami! Nis re.volta në Kakavijë, shqiptaret dalin nga makinat dhe bejne cm.endurine. S.ituata alar.mante

Situata në Kakavijë sa vjen e përke.qësohet. Mijëra qytetarë janë duke pritur në radhë, e cila shkon gati 20 kilometra, pasi pala greke punon me personel të reduktuar.

Qytetarët që kanë tre ditë që po presin, duke u tor turuar kanë nisur rev.oltën dhe kërkojnë të kalojnë në Greqi.

Ata kanë dalë nga makinat e tyre dhe në shenjë protestë kanë bllokuar rrugën, duke mos lejuar asnjë makinë që të kalojë. Tashmë përveç problemit të pritjes në radhë, mund të krijohen vatra të reja të COVID, pasi qytetarët kanë krijuar grumbuj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*