E bu.jshme/ Ministri shqiptar infektohet me ko.ronavi.rus, ka një lutje për të gjithë

Një tjetër politikan i rëndësishëm që preket me ko.ronavi.rus. Së fundmi ka rezultuar se ministri shqiptar i Ekonomisë në Maqedoninë e Veriut, Kreshnik Bekteshi është inf ektuar me COVID-19 teksa poz itiv ka rezultuar nga testimi ditën e sotme.

Bekteshi thotë se nuk ka asnjë simptomë të COVID-19 dhe familjarët i kanë rezultuar negativë.

“Të nderuar miq,familjarë, dua t’ju njoftoj që edhe përkundër përpjekjeve maksimale dhe respektimit të protokoleve sapo më informuan se kam rezultuar pozitiv me COVID-19, nga testimi i bërë sot paradite.

Fatmirësisht nuk kam asnjë simptomë dhe familjarët në testimin e sotshëm që të gjithë janë negativ.

Duke ju bërë thirrje që të respektojmë protokolet, dëshiroj çdo të mirë për ju dhe familjet tuaja!

Bashkë, edhe me mbështetjen tuaj, do ta tejkalojmë edhe këtë sfidë! Shëndet e mbarësi për të gjithë”,

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*