E fr.ikshme/ Prifti va.rroset i gjallë me qëllim që t’i japë f.und koronavirusit në Tokë (Foto)

Përveç atyre që mendojnë se zgjidhja e vetme është vaksina, ka dhe nga ata që mendojnë se virusit të ri COVID-19 do t’i vijë fu.ndi ngja zgjidhjet alternative.

Këtë gjë e mendon populli indian, të cilët shohin si një “kurë” që trajton pirjen e urinës së lopës (kafshë që në Indi është e shenjë).

Por së fundmi aktet e një prift që po habisin gjithë botën. Prifti Srinivasa Siddhar, nga Tamil Nadu, beson se duke u “va.rrosur” thuajse plotësisht deri në pjesën e qafës për tetë orë, është një mënyrë “efikase” për t’i dhënë fu.nd koronavirusit.

Ai u va.rros deri në qafë dhe rrethoi vendin me z.jarr, me shpresën se do të ndalte kolapsin shëndetësor në botë. Srinivasa kishte menduar që këtë rit ta bënte në tempullin Devi, nën shoqërinë e kamrave.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*