E fri.kshme/ Dalin pamjet e renda, 25 anije ushtarake turke dalin përballë ishujve grekë

Ten sione ta larta në Ballkan. Turqia është e vendosur që të bëjë studime në Mesdheun Lindor, një veprim që Greqia e konsideron të paligjshëm.

Ministria e Mbrojtjes në Ankara ka postuar mbrëmjen e sotme dy foto të cilat tregojnë një anije lu ftarake por pa treguar vendndodhjen e saj.

Në foto duken 7 anije që shoqërojnë anijen e madhe kërkimore, ndërsa 18 të tjera janë të vendosura ne zonën mes Rodosit dhe ishullit Kastelirozo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*