E fundit! Arr estohet bashkëshortja e deputetit të njohur shqiptar?

Katër zyrtarë të emigracionit, mes tyre edhe Drejtoresha Rajonale e Kufirit dhe Emigracionit, Enekeleda Toska, u arrestuan pas zbulimit të skà ndalit të t ràfikut të shtetasve arabë.

Burime për Dosja.al treguan se bashkë me Toskën është bërë arr èstimi i të gjithë zinxhirit drejtues së Drejtorisë së Migracionit. Bashkë me Toskën u vunë në prà nga edhe tre të tjerë: Altin Hasani, Shefi i sektorit, Besnik Zela; Shefi i sektorit dhe Albana Metko, Shefe e Seksionit.

Dosja.al mësoi fillimisht se paraditen e sotme, përveç Hasanit, Zelës, Metkos dhe Toskës, nga puna u pezullua edhe Adelina Lita me detyrë specialiste, e cila është edhe gruaja e deputetit Korab Lita, nderkohe akoma nuk ka sqarim nese eshte nder personat e ndaluar nga policia.

Me anë të një njoftimi zyrtar SHÇBA-ja bëri me dije se është bërë i mundur arr èstimi i Toskës bashkë me tre të tjerët. Në njoftim SHÇBA-ja sqaron se të arrè stuarit, akû zohen se në bashkëpunim me shtetas të ndryshëm, që përfaqësojnë firma e kompani në fushën e turizmit, kanë keqpërdorur atributet dhe kompetencat ligjore që u jep funksioni organik, duke shkelur detyrimet ligjore për pajisjen e shtetasve të huaj me leje qëndrimi. Ata kanë favorizuar apo ndihmuar në realizimin e trèfikut ndërkombëtar të qenieve njerëzore, nëpërmjet Shqipërisë dhe se për këtë gjë SHÇBA-ja e ka të dokumentuar këtë gjë, që është bërë kundrejt shpërblimeve financiare të konsiderueshme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*