E FUNDIT/ Merret vendimi bo.mbë, Ministria e Shendetesise sapo e dha, do mbyllen

Ministria e Shëndetësisë ka marrë vendimin e mëenjëhershëm për mbylljen e pishinave në të gjithë territorin e vendit si pasojë e rritjes së rasteve pozitive me Covid-19.

Megjithëse pishinat konsideroheshin si aktivitete me risk të lartë infektimi ato u lejuan të hapeshin në momentin kur u bë dhe dalja nga izolimi.

Rritja e personave të infektuar këto javët e fundit e ka shtyrë Ministrinë e Shëndetësisë që të ndërmarrë një veprim të tillë ditën e sotme. Urdhëri është i obligueshëm për të gjitha pishinat në të gjithë territorin e vendi deri në një njoftim të dytë nga ana e ministrisë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*