E fundit! Nuk do kete me kurre zgjedhje në qershor, ja datat kur do të zhvillohen

Këshillit Politik, i mbledhur sot pas disa ngërçeve të mëparshme, që pas shembjes së Teatrit Kombëtar ka rënë dakord që të pranohet një nga pikat e propozuara nga opozita: moszhvillimi i zgjedhjeve në sezonin turistik.

Ndaj me dakordësi të të gjitha palëve në këtë këshill u vendos që: Periudhat e zgjedhjeve të propozuara nga opozita të jenë 15 Prill-15 Maj dhe 15 Tetor – 15 Nëntor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*