E fundit! Shpallet në k ërkim babai i deputetit shqiptar, kr.imi qe ka bere

Policia deklaroi mëngjesin e sotëm se ka arr estuar dy persona dhe një tjetër ishte shpallur në kërkim pasi aku zohen për dë mtime në malin e Tomorit.

Personat e arr estuar ishin pjesë e një subjekti që ushtronte aktivitetin e nxjerrjes së pllakave dekorative në mënyrë të paligjshme. Sipas informacioneve në pr anga ka rënë një nga administratorët e subjektit dhe punëtori.

Ndërkohë, administratori i shpallur në kërkim është identifikuar si Selim Qama. Ky i fundit është babai i deputetit Klajdi Qama.

Klajdi Qama hyri në Kuvendin e Shqipërisë nga listat e deputetëve të Lëvizjes Socialiste për Integrim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*