E li.ruan nga b.urgu per pr.ostitu.cion! Zogu i Tiranes merr lajmin e keq, gjerat nuk ikin kaq lehte

Prokuroria e Tiranës ka vendosur t’i shtyjë edhe tre muaj të tjera hetimet për çështjen e pro.stit.ucionit, ku u arr.estua edhe Hermes Nikajt. Mësohet se disa ditë më parë “Zogu i Tiranës” është paraqitur në ambientet e Drejtorisë së Policisë, ku i është komunikuar nga oficerët e Policisë Gjyqësore shtyrja e hetimeve.

Ndërkohë, të afërmit e tij deklarojnë se Zogu i Tiranës nuk do t’u kthehet kurrë më qe.linë e bu.rgut. Kjo sipas tyre, pasi gjykata vendosi kusht që në ngarkim të tij të mos ketë masa të tjera sigurimi, përveç “arr.estit shtëpiak”.

Hermes Nikaj u arr.estua më 24 nëntor të vitit të kaluar. Ai u lirua nga qelitë e parab.urgimit 3 muaj më parë nëpërmjet një garancie pasurore dhe vazhdon të jetë në ‘arr.est shtëpie’. Rrjetin e zbërtheu dëshmia e një vajze që shfr.ytëzohej nga Zogu i Tiranës për pros.titu.cion, ku ky i fundit merrte edhe pjesën e tij të fitimit. Pjesë e rrjetit dy.shohet të jetë edhe pronarja e një qendre estetike, Anjeza Bena, e cila në këtë fazë hetimore është në masë arr.esti shtëpiak.

Për këtë çështje ka folur edhe i ati i 26-vjeçarit, i cili i doli në të birit, ku u shpreh se kjo është një lojë e shpifur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*