E rë.nde ne Greqi/ 13-vjeçari pë.rdh*nohet nga vëllai i tij, filmohet nga i afërmi i tyre

Rodosi është tr.onditur pasi një nënë de.noncoi në polici se djali i saj 18-vjeçar për.dh.unoi vëllain e tij 13-vjeçar, së bashku me një shok të moshës së tij.

Hetimet filluan kur nëna u ankua në polici se djali i saj adoleshent dhe shoku i tij kishin për.dh.unuar djalin e saj më të vogël ndërsa raportoi se të dy fëmijët vu.anin nga çrregullime të shëndetit me.ndor.

18-vjeçari për.dh.unoi vëllain 13-vjeçar teksa ky i fundit nuk rreshtte së ankuari lidhur me të njëjtën ngjarje të regjistruar një vit më parë. Madje skena e para një viti ishte filmuar edhe nga një i afërm i familjes 47-vjeçar.

Në kontrollet e bëra në banesën e 47-vjeçarit polcia se.ku.estroi disa palë pantallona dhe mbathje fëmijësh dhe po ashtu edhe dy telefona celularë dhe një laptop.

Po ashtu u njoftua edhe një psikolog i cili do ndjekë adoleshentin dhe vëllain e tij dhe po ashtu do kryhet edhe një vizitë mjekësore për 13-vjeçarin e dh.unuar.

Ndërsa miku i 18-vjeçarit ndryshe nga sa u den.oncua nga nëna e djemve tha se thjesht ka parë çfarë ka ndodhur por se nuk është përfshirë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*