E rende! Burri pret pe.nisin e tij dhe e hedh në shkurre, policia del në kërkim

Një ngjarje e çuditshme u regjistrua në juglindje të Berlinit, në Gjermani.

Sipas gazetës BILD, punonjësit e urg.jencave gjetën në shkurre një person të gja.kosur rëndë. Ai u dërgua në spital, në gjendje të alko.olizuar. Mjekët thanë se kishin gjetur burrin, por jo pe.nisin e tij.

Forcat e shpëtimit nisën kështu një kërkim për ‘mikun’ e humbur në shkurre. Sipas një dëshmitari, burri tha se e kishte prerë pe.nisin dhe e kishte hedhur. Pe.nisi nuk u gjet dot as pas një kërkimi të gjatë.

Burri tha se iu deshën tre tentativa derisa e preu plotësisht pe.nisin.

Ai po trajtohet në spital. Mjekët nuk e përjashtojnë mundësinë që kjo të jetë një tentativë vetëvr.asjeje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*