E rende! M.ilionerja shqiptare me koronavirus qe ka ne dore shendetin dergohet me urgj.ence jashte shteti me avion privat (Foto)

Gazetari Elio Laze ka denoncuar se një paciente ka dalë jashtë ambienteve të spitalit dhe është dërguar drejt Rinasit si paciente, por nuk ka bërë kontroll si të tjerët.

Sipas tij, bëhet fjalë për Vilma Nushin, e cila dyshohet si e prekur me Covid dhe u prit me një charter për të udhëtuar jashtë vendit.

Shkrimi i plotë i gazetarit: Kush ishte pacientja-pasagjere? Diten e sotme nga ambientet e spitalit infektiv, me nje autoambulance te Spitalit Amerikan eshte larguar ne drejtim te Rinasit nje paciente.

Ne Rinas e priste nje charter, e duke qene se pasagjerja u percoll me autoambulance, nuk kalon nga kontrolli standard i punonjesve te aeroportit por i vuloset pasaporta nga punonjesit e policise aty ne avion.

A ishte kjo pasagjere zonja Vilma Nushi? Fituesja e miliarda lek koncencione pikerisht per shendetesine a ishte pasagjerja qe la ambientet e infektivit drejt aeroportit me nje autoambulance te Spitalit Amerikan?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*