E rende në Durrës/ Tentoi të hipte me not mbi tragetin e nisur per te ikur ne Itali por e m byt…(PAmje te renda)

Trupi i pajetë i një marokeni ka dalë mbi sipërfaqen e ujit mëngjesin e sotëm në Durrës

Vik tima po lundronte në ujë dhe është dalluar nga peshkatarët rreth orës 08:00 në sheshin e kontejnerëve, kalata numër 6.

Burime për JOQ, sqarojnë se ai dhe dy persona të tjerë kanë tentuar të hipin me not në një traget, por njëri prej tyre u mb yt.

Polombarët kishin nisur kërkimet për tr upin, dhe me nfunnd e kane gjetur mbi uje

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*