E rende! Q.ëllohet dy herë me ar.më 32-vjeçari shqiptar në mes të qytetit Grek

Një incident i përgj akshëm ka ndodhur pasditen e të hënës në zonën e Nikopolis, në Selanik.

Sipas informacionit nga thestival.gr, rreth orës 19:00, një burrë iu afrua një shqiptari dhe ka që lluar me ar më drejt tij.

Menjëherë pas kësaj, autori i k rimit u largua. Sipas një dëshmitari okular, autori q ëlloi vi ktimën dy herë, duke pl agosur në këmbë. Personi i dëmtuar u transportua me ambulancën e EKAB në një spital në detyrë. A rma e autorit të k rimit u gjet afër.

Sipas informacioneve të deritanishme, autori i k rimit dhe viktima njiheshin me njëri-tjetrin. 32-vjeçari i cili është që lluar me a rmë është një person i njohur për policinë dhe me precedente penale të mëparshme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*