E rende! Shqipëria në listën e kuqe, ky shtet sapo ktheu turistët shqiptarë

Shqipëria rezulton në listën e kuqe të shumë shteteve europiane për të bërë turizëm.

Së fundi ka qenë Sllovenia që ka ndaluar një grup me dhjetëra turistë të cilët kishin rezervuar për të bërë pushime në bregdetin shqiptar.

Shoqata e Operatorëve Turistikë thotë se edhe Greqia ka të hapur kufijtë vetëm për qëllime thelbësore dhe jo turizëm, e njëjta gjë është dhe me Turqinë, Malin e Zi dhe vendet e Bashkimit Europian, përfshirë Kroacine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*