E rende! Vd.esin 4 shqiptare nga pri.shja e respitatoreve, policia rrethon Spitalin Infektiv

Pas mesnatës në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës kanë ndërruar jetë edhe katër pacientë të të infe ktuar me COVID-19. Sipas mediave kosovare është raportuar se pacientët kishin pasur edhe sëmundje shoqëruese. Por tashmë është kërkuar të bëhet edhe obduksioni i trupave të të vd ekurve.

“Të gjitha vi ktimat kishin edhe sëmundje shoqëruese dhe janë mbi moshën 60 vjeçare.”– ka thënë një zyrtar i QKUK-së.

Por paraditen e sotme forca të shtuara të Policisë së Kosovës janë aktualisht në Klinikën Infe ktive të QKUK-së, pasi dyshohet se katër personat kanë vde kur si pasojë e mos punimit të respiratorëve. Megjithatë asgjë nuk është zyrtare deri më tani.

Prej dillimit të shpë rthimit të virusit e deri më tani, në Kosovë janë prekur me koronavirus 3.356 persona, janë shëruar 1.874. Në gjithë botën janë prekur mbi 11 milionë me virusin me koronë, janë shëruar 5.9 milionë ndërsa kanë vde kur mbi 520 mijë pacientë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*