E tm.errshme në Kryeqytet! Vëllai s.ulmon s*ksualisht motrën e mitur dhe dhu.non gruan

Policia e Kosovë njofton se dje në Prishtinë ka arr estuar një të dyshuar për ng acmim s*ksual ndaj motrës së tij të mitur.

Sipas policisë, i njëjti ka su lmuar fizikisht edhe bashkëshorten e tij, e cila ka pranuar trajtim mjekësor. E mitura është dërguar për ekzaminim mjekësor, ndërkaq i dyshuari është dërguar në mbajtje.

“Është arr estuar i dyshuari mashkull Kosovar, pasi që i njëjti kishte su lmuar s*ksualisht motrën e tij vik timën femër K-Shqiptare (e mitur) dhe më pas ka su lmuar fizikisht bashkëshorten e tij vi ktimën femër Kosovar, e cila ka pranuar trajtim mjekësor. Vi ktima e mitur është dërguar për ekzaminim mjekësor. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje”, thuhet në raportin 24-orësh të Policisë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*