E trishte! Ndërron jetë nga koronavirusi një tjetër person në Shqipëri- ja numri total

Një pacient 90-vjeçar nga Tirana ka ndërruar jetë në spitalin infektiv në QSUT, i prekur nga Covid-19, me disa sëm undje bashkëshoqëruese, silikoza dhe hipertensioni.

Ministria e Shëndetësisë u rikujton qytetarëve rëndësinë që ka respektimi i masave mbrojtëse për të kufizuar përhapjen e COVID19.

Nga fillimi i epidemisë, 48 qytetarë e kanë hu mbur betejën me Covid-19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*