“E vd.ékura më kapi nga dora dhe lu.tej per ndihmë…” Tm.ér në spital, gruaja ngjallet në m.órg

Një pensioniste tr.ondἰti stafin mjekësor, kur sfidoi ligjet e natyrës. Zinaida Kononova, 81 vjeç, u shpall e vdé.kur pas një operacioni në Spitalin Qendror të Gorshechensky më 14 gusht.

Ajo u dërgua në mó.rg në orën 1:10 të mëngjesit, por gati shtatë orë më vonë në 08:00 të mëngjesit, një punonjëse pa tm.érr me sy kur gjeti të shtrirë përt.okë teksa tentonte të ngrihej, gruan që supozohej se kishte ndë.rruar jetë dhe ishte dërguar në mó.rg.

Ishte shoferi i amulancës që dëgjoi br.ἰtmat e punonjëses së mó.rgut. Teksa shtoi drejt mó.rgut ai dëgjonte punonjës duke i thënë “të vd.ekurës”: Gjyshe, shtrihu, gjyshe, rri e qetë.

Shoferi mendoi se punonjësja ishte çmendur, por çdo gjë mori kuptim kur pa dorën e 80-vjeçares drejtuar nga punonjësja, duke kërkuar ndihmë.

Pas kësaj ngjarjeje të çud.itshme, spitali lajmëroi mbesën e 80-vjeçare, duke i thënë se ka ndodhur diçka e pazakontë dhe se ajo është gjallë.

Një mjek dhe anestezist rrëfyen më vonë se ata e kishin dërguar zonjën Kononova në mó.rg një orë e 20 minuta pasi ajo vd.ἰq, në vend të dy orëve që kërkon rregullorja.

Pensionistja më pas rikthye në pavion për të marrë ndihmë të specializuar. Të afërmit e pensionistit kërkojnë të pad.isin spitalin. /ShkodraNews

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*