E vr.anë ne dere te kishes 16-vjeçaren shqiptare në Greqi, del dë.shmia e policit që dinte cfare ndodhi

Një ngjarje e rëndë tr.onditi Greqinë të mërkurën, kur u gjend e paj.etë pranë një kishe një 16-vjeçare shqiptare. Mediat lokale kanë bërë publike foton dhe dëshminë e së motrës, e cila tha se atë natë ishte takuar me një oficer policie 27-vjeçar.

Por sipas mediave greke, asgjë të re dhe asnjë provë nuk doli edhe nga dëshmia e policit 27-vjeçar, para hetuesve me të cilin shqiptarja 16-vjeçare dyshohet se u takua para vd.ekjes së saj.

Ai pretendoi se mësoi për ngjarjen tra.gjike nga mediat të nesërmen, duke shtuar se nuk dinte se çfarë kishte ndodhur, pasi kur u ndanë me njeri – tjetrin 16-vjeçarja nuk tregoi shenja shqetësimi.

Sidoqoftë, prindërit e Maria 16-vjeçare theksojnë se para vd.ekjes së vajzës së tyre, ka komunikim me një person të tretë si në mediat sociale, ashtu edhe në telefon, dhe ata pyesin se pse nuk hapin antenat në zonë, me qëllim gjetjen e gjurmëve të telefonave.

Sidoqoftë, au.topsia e kryer dje nga ekipi mjeko-ligjor i Larissa konfirmoi rënien e adoleshentes dhe pl.agët janë shkaktuar nga rënia nga lartësia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*