EKSKLUZIVE/ Ky është i moshuari që përdh.unoi 15-vjeçaren dhe e shant.azhoi me videon e se.ksit ne Tirane

JOQ Albania siguron fotografinë e rojes 65-vjeçar që ab.uzoi se.ksualisht me të miturën për disa vite në Babrru të Tiranës. Ai shihet në disa fotografi në mes të nxënësve të moshave të ndryshme.

Kujotjmë se dje ngjarja e rëndë tro.nditi kryeytetin.

65-vjeçari, Abaz Doga ab.uzoi për tre vjet me një të mitur e cila në momentin kur ka bërë denoncimin në Polici është në moshën 15-vjeçare.

Ai ka punuar si roje në shkollën ku studionte adoleshentja dhe e ka shan.tazhuar atë për një kohë të gjatë duke shkruar në mure “Sa** K*va” derisa e reja është dorëzuar dhe ka kryer marrëdh.ënie se.ksuale me të.

Në momentet int.ime ai ka filmuar gjithçka duke e shpërndarë videon tek tre të rinj që po ashtu e kanë sha.ntazhuar vajzën dhe kanë kryer marrëdh.ënie se.ksuale me të.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*